Andre undervisningspakker

image_pdfimage_print

Uddannelse og job er et obligatorisk emne i folkeskolen på 1.-9. klassetrin.

Her præsenteres forskellige undervisningspakker og -materialer, der kan anvendes i forbindelse med Uddannelse og job.
Der vil i løbet af 2014 blive udviklet nye undervisningspakker, som der vil blive adgang til her under Lærerværelset.

201 forslag til UEA-aktiviteter i udskolingen

Dette idekatalog er henvendt til lærere med elever fra 6. til 10. klassetrin.
Læs mere

Udarbejdelsen er med særligt øje for de svageste elever, de unge der oplever vanskeligheder undervejs i uddannelsesforløbet og måske falder helt fra. Målet er at styrke elevernes forudsætninger for at begå sig i uddannelsesverdenen.

6. – 10. klasse

 

http://201forslag.com/

tabel-netbaseret

Min Plan

Min Plan består af hjemmesiden www.minplan.dk og en køreklar undervisningsmappe med vejledning og opgaver til såvel elever som forældre.
Læs mere

Der er tale om et lettilgængeligt undervisningsmateriale til den obligatoriske UEA-undervisning på bl.a. 8.- 10. klassetrin. Materialet er bygget op om Karriere A/S – en moderne fiktiv virksomhed, der gennem film, tekst og lyd på en overskuelig måde giver informationer om uddannelser og karriereveje inden for industrien.

8. – 10. klasse

 

http://www.minplan.dk

Netbaseret undervisningsmateriale med tekst og videoer

tabel-arbejdshæfter

Karriere A/S

Karriere A/S er et materiale der hjælper 7.-8. klasser og virksomheder med at skabe et godt og udbytterigt virksomhedsbesøg.
Læs mere

Arbejdshæftet indeholder opgaver til brug i klassen, hvor eleverne arbejder med egne drømme, færdigheder og egenskaber samt deres og en fremtidig arbejdsgivers gensidige forventninger. Desuden indeholder hæftet relevante opgaver som eleverne skal arbejde med som forberedelse til virksomhedsbesøget. Her arbejder de fx med virksomhedens produkter, virksomhedens medarbejdere, miljø og klima samt markedsføring.

7. – 8. klasse

 

Arbejdshæfte med opgaver

Bestilles her