Tobias – Global Castings A/S

Navn: Tobias Houborg
Alder: 18 år
Uddannelse: Industritekniker
Arbejdsplads: Global Castings A/S
Beliggende: Lem

Jeg var overbevist om, at jeg skulle være mekaniker, men fandt hurtigt ud af, at det ikke var noget. Så kom jeg i praktik hos Global Casting, hvor jeg startede som fejedreng og senere fik min lærerplads som industritekniker.

Mine dage på værkstedet er meget forskellige – og der er ikke to, der er ens. Hvis noget går i stykker på maskinerne i produktionen, så hjælper vi med at reparere dem. Vi fremstiller komponenter til de store maskiner, men vi producere også enkelte emner selv. Vi får en god forståelse for produktionen hele vejen rundt.

Vi arbejder med nogle rigtig spændende opgaver og avancerede maskiner. Global Castings har sit eget lærlingeværksted og det er nogle virkelig flinke folk, jeg arbejder sammen med. Vi har det sjovt, og det er helt sikkert federe at være på arbejde end at være på skolen.

Jeg synes faget er interessant og jeg vil gerne blive her på Global Castings. Der er mange muligheder for at udvikle sig, og jeg vil rigtig gerne arbejde ved en af de store maskiner, det vil være udfordrende og spændende. Ellers drømmer jeg om at blive den bedste indenfor mit fag.